Cosulet de plastic crosetat


La cosuletul asta crosetat am muncit in ultimele zile, dar nu e gata inca. Nu reusesc sa ma decid in legatura cu modelul de inchidere. Mereu am problema asta cu toate proiectele. Dar treaba asta cu crosetatul chiar ma atrage. Mai ales ca vreau sa fac niste cadouri crosetate de Craciunul asta . Si am multe idei de cadouri asa ca am ceva de crosetat. sa vad cum realizam problema materialelor. se cere inventivitate si un pic de reciclare. Asa ca urati-mi bafta.

Copac in croset



Daca primul copacel crosetat, pe care vi l-am prezentat ieri era facut in totalitate din croset, cele de mai sus sunt doar imbracate in croset ceea ce nu face ideea mai putin atractiva. By kiltedlibrarian al doilea si By Janet Morton primul.
Si nici nu sunt asa greu de realizat ca cel de dinainte, adica celalalt avea totusi 70000 de frunze crosetate! Prin urmare nu e singurul copac imbracat in hainute crosetate, se pare ca ideea a facut inconjorul lumii.
Ma uimesc si ma fascineaza aceste idei, ma inspira, ma provoaca. Pe cand si la noi asa o moda de crosetat? Adica de macrame si de mileuri crosetate nu ducem lipsa! Sa vad bunica ce parere are despre asta.

Multe maini dibace = un copac crosetat


"Interdependence" se cheama acest proiect crosetat, de Jennifer Marsh, si "copacelul" are doar vreo 70000 de frunze crosetate, impletite sau cusute care au sosit de pe tot globul spre a realiza aceasta frumoasa idee.
O zi pacifica si bafta la crosetat!

Maini dibace pentru pace croseteaza

Ce fac ele? Impletesc, croseteaza, brodeaza, cos frunze, porumbei, masline ptr a impodobi un copac al pacii intre Israel si Palestina, proiect propus de TheTikkunTree. Ideea de a folosi lucrul de mana, crosetatul, impletitul sau cusutul ca unealta a pacii este extraordinara! O inchinare sincera se cuvine.

Ceas cusut de mana



In caz ca ati ramas in pana de timp sau de idei, coaseti-va un ceas. Gasit de Doe.C.Doe

Rochie hamburgher din crochet


Foame de croset? Artista Joy Campia O'Shell te rezolva imediat. Daca nici asta nu va va satura...

Copacel crosetat 3D

Super idee de copacel crosetat. Crosetul revine in forta se pare! Nu am mai crosetat de mult, nici nu mai stiam unde-i iglitza, dar vazand atatea idei extraordinare de accesorii si alte nebunele crosetate pe internet, mi-a revenit pofta! Si manutzele s-au pus pe treaba!
By KLAS ERNFLO. Pur si simplu Love it!. Vreau si eu unul. Poate am sa imi si fac unul. Hmm...

Tony Hart, un idol al manutelor indemanatice

Am aflat despre acest artist intamplator, ca sa aflu cu parere de rau ca a decedat intre timp. Dar precum niciodata nu e prea tarziu, ma voi delecta cu emisiunile sale acum, cand varsta imi spune ca nu mai sunt un copil, dar sufletul contrazice cu vehementa. Pentru mine lucrul manual este o pasiune neglijata in timp, care revine in forta, nelasandu-se data la o parte ci dimpotriva. Acum am mijloacele, timpul pe care mi-l voi face, iar ideile scoase de la naftalina s-ar parea ca nu lipsesc la apel.
Aici aveti un episod din emisiunile sale, sper sa va fie de inspiratie. Tony Hart
Vizionare placuta! Si va urez idei cu duiumul. Nu uitati sa dati un feedback cu si despre orice legat de subiect.
Va astept cu drag.
Related Posts with Thumbnails