Galerii Breslo - Bijuterii handmade, artizanat, lucru manual

Cred ca multe dintre voi stiti deja ce se gaseste pe Breslo, daca nu stiti deja, va spun eu: in primul rand gasiti multe maini dibace care creaza bijuterii artizanale (handmade), lucru manual, pictura, decolaj, cos, impletesc sau crosteaza...in al doi-lea rand gasiti materia prima pentru margelit si crearea bijuteriilor, plus multe, multe altele.
Daca tot e sa ne impodobim de ce sa n-o facem cu minunatii autohtone!?
Ar suna a reclama, dar nu e, e un site plin de creatii frumoase, va place: bine, nu va place: atunci rau pentru voi...luati de pe tarabe (nu-s prea binedispusa azi ). Stiu sigur cata sudoare e in creatiile alea...cate piedici pentru intrarea in legalitatea financiara (vrei sa-i dai Cezarului ce-i al Cezarului si ala te scuipa in fata)..si stiu sigur de cata ignoranta si lipsa de pasiune te impiedici in jurul tau...eh, asta e, mergem mai departe,ca ne lasa ori nu ne lasa...
Ma bucura ca m-am regasit in atatea galerii Breslo, pline de frumusenii ( bineinteles ca am inventat cuvantul asta:  frumuseti+ dragalasenii), si le multumesc creatorilor. Asa ca va invit sa va clatiti ochii.
P.S. (In mod sigur nu-s fan consumatorism ...daca tot iti iei o pereche de cercei pe an...macar sa fie deosebita si unica)
Ca sa ajungeti in magazinul al carui produs v-a placut, ii scrieti numele in casuta de cautare - si setati categoria vanzatori.
Al meu il gasiti mai usor, dati click aici : DouaMainiDibace .


Galerie alcatuita de DanaH

Galerie alcatuita de FamousCupcake

Galerie alcatuita de Fimarc





Un comentariu:

  1. Salut! Ai un premiu aici:
    http://papadiileruxandrei.blogspot.ro/2012/08/primul-meu-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails