Cadoul perfect - Bijuterii si accesorii handmade - Galerii Breslo 6


Intr-adevar sa alegi cadoul perfect nu e pentru oricine. Nu oricine isi va da interesul si depinde si de persoana careia ii este dedicat cadoul. Sper ca aceste doua galerii de bijuterii si accesorii, puse la un loc de  ciresecolorate (sus), si IGFashionDesign (jos) va vor da o mana de ajutor in alegerea acelui cadou special pentru voi sau pentru cineva drag. Va place ceva din imagine, dati click pe nume si va duce direct in magazin.Pozele sunt numerotate de la stanga la dreapta, incepand din coltul stanga sus. Simplu.


Numerotarea imaginilor este de la stanga la dreapta incepand in coltul din stanga sus.
Aveti cereci crosetati, gentute si posetute, cercei din margele, candelabru, esarfe, fundite si brose, bascute de primavara si fustite indraznete, si inca niste cercei din pene, fetru, pietre semipretioase, crosetati, scoici, innodati, din lemn, din dantela din puf de vise : ))
Nu trebuie sa asteptati urmatorul targ handmade pentru a va reumple cutiutele de bijuterii, online e cat se poate de sigur, uitati-va daca vanzatorul are feedback pozitiv si e serios si gata.

Si intr-o nota mai personala, am intrat prin unele magazine din centrul Bucurestiului, de marca (ca sa le zic asa, sau de productie in serie) si m-am uitat si eu nu chiar ca la poarta noua, ci ca la poarta spoita, am plecat dezamagita, si cu promisiunea de-a veni cu un plan. Niste haine scumpe dar ieftine ca si calitate si material, nu mai vorbesc de pantofi, (ar trebui sa ne respectam picioarele mai mult), sa stiti, nimic unic, deosebit, ca sa nu mai vorbim de original, plus niste accesorii de ma durea neuronul, pur si simplu. Nu sunt eu o voce in materie de design si moda, dar nici daca luam de pe niste tarabe de la colt nu luam asa niste chestii de tot rasul.. K, e moda de sezon si la anul nu le mai porti asa ca ce sens are.... exact asta e mentalitatea ce trebuie combatuta. Consumatorismul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails