Concurs!!! 5 perechi de cercelusi cauta 5 perechi de urechiuse! 26.04 - 2.05

-Concurs! Cu ce ocazie? Nici una, pur si simplu pentru ca s-a terminat cu Martisor, Iepuras si alte pricini sa ne facem cadouri, acum vin hop si eu. La bataie 5 perechi de cercelusi, cate una pentru fiecare castigator. Eu platesc transportul, voi doar ii purtati : )).Concurs valabil ptr Ro si Ue, momentan.
Reguli:
1.---dai un Like pe Facebook la DouaMainiDibace si un Share la albumul "Accesorii si bijuterii handmade. Portofoliu DouaMainiDibace" in fiecare zi timp de o saptamana!
2.--- tot pe facebook pui linkul la shopul meu de pe Breslo (Copy/Paste): http://www.breslo.ro/Shop/douamainidibace., tot in fiecare zi timp de o saptamana!
3--- si tot pe facebook dai un link la acest concurs, in fiecare zi timp de o saptamana
4--- Neaparat ma anunti pe mail DOUAMAINIDIBACE@yahoo.com sau pe facebook ca s-a intamplat ca sa verific. Va fi postata o lista cu participantii aici pe blog apoi va fi o tragere la sorti si Noroc!Treaba asta trebuie sa se intample timp de o saptamana, cat de des va lasa inima. Spor!
Concurentii fideli, care participa la 3 concursuri consecutiv primesc automat o percehe de cercei la alegere din cei care ii voi avea in magazinul meu pe Breslo in momentul respectiv!

Concurentii Vor fi listati aici in ordine aproximativa a intrarii:
-- Irina Graul
--Raluca Ionita
-- Laur Paicu
-- Diana Peptanus
-- Kovacs Krisztina
-- Trufin Roxana
-- Andreea Rusu
--Iliescu Isabela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails