Bijuterii handmade de la lume adunate - Trezorerii Breslo 9

Am inceput o noua sapatamana cu respiratia blanda a unui inceput de toamna intr-o delicata ceata. Am rasuflat usurati ca vara caniculara a ramas in urma, dar totusi o unda de regret se simte...:vara s-a terminat. Asta nu schimba cu nimic faptul ca tot vrem cercei, si bratari si mai stiu eu ce accesoriu ca sa ne impodobim conform sezonului,si in culorile profunde ale toamnei. Asa ca am colectat cateva Galerii Breslo cu Bijuterii Handmade de unde puteti alege cadouri absolut pe fiecare gust oricat de pretentios sau modest ar fi el.

Incepem cu o Galerie de bijuterii si accesorii handmade pe nuante de albastru denim aleasa elegant de diana90.


Urmatoarea Galerie Breslo pot spune ca e in minunate si tomnatice nuante de verde, culoarea mea preferata, si e aleasa de Elooka. (dati click pe nume si va va directiona direct in magazin).


Tot in frumoase nuante de toamna se prezinta si urmatoarea Galerie de accesorii si bijuterii, colectata de Mena, numai buna sa va tenteze. Daca si dupa asta mai aveti ezitari...continuam: )) nu ne lasam.


Migdale ne surprinde placut cu o selectie exploziva de accesorii si bijuterii fantezie pe rosu viu, intens, care respinge sub toate formele ternul toamnei ce va sa vie. 


Fimarc  vine cu o gama coloristica mai variata, avem de la gentute oranje perfecte pentru a sparge griul urban, la coliere cu mecanisme alambicate de ceas, brose floricele roz si cercei crosetati azurii.


Sognami ne incanta de datat aceasta cu o Galerie compusa mai mult din cercei, de la romantici, la jucausi, de la albastru ciel la combinatii de alb cu rosu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails