Cercei crosetati


Livrare prin Posta Romana cu plata ramburs sau gratis in Bucuresti!

Primii mei cercelusi crosetati, tortita de argint, fir de bumbac 100% crem, margea din piatra vulcanica. Pot sa spun ca yang-ul meu e foarte incantat, nu va trebui sa mai dea bani pe bijuterii, (decat daca vad ceva super pe la targurile handmade, adica maine in curte la Palatul Sutu!). Modelul este cat de original si simplu se poate, cu toate ca am vazut ceva asemanator ca idee, pe net of course. Daca totusi dau peste ceva crosetat identic imi retrag cuvintele si dau credit celui de drept. Parca de la un moment dat totul se repeta. Vezi o idee undeva, iti ramane in cap, si te trezesti peste cateva luni ca ai copiat! Rusinica! Sper sa nu fie cazul aici. Si sorella mea mi-a facut bucuria unei prime comenzi de cercei crosetati, si vreau sa fac si set cu brosa, bratara si pandantiv. Daca iese.... o sa le vedeti in Doua Maini Dibace Shop! Si va garantez ca nu vor fi scumpe, caut provizii de pietricele si tortite pe net.

Un comentariu:

  1. Salut!
    Mi-a placut foarte mult blogul tau. Nu pot sa zic decat-Bravo!sa stii ca inteleg foarte bine munca pe care o depui pentru ca sa obtii niste lucruri atat de minunate si unice.
    Am si eu o pasiune asemanatoare, poti sa vezi blogul meu si daca esti deacord sa facem schimb de link-uri pentru o mai buna cooperare si avansare, de ce nu?
    Astept raspunsul tau.
    Multa bafta in continuare!
    Blogul meu: http://pasiunni.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails