Doua Maini Dibace au crosetat globuri clopotei



Scuzati va rog calitatea imaginilor, aparatul foto e in vizita...vom reveni cu poze imbunatatite. Acestia sunt clopoteii crosetati de ale mele doua maini dibace, clopotei pe care ii voi folosi anul acesta pentru a-mi impodobi bradul de Craciun. Va fi un brad reutilizat, cat mai ecologic si redus, un Craciun al modestiei. Doream sa cumpari niste globuri di paie dar am renuntat, globurile astea crosetate in forma de clopotei imi dau ocupatie si sunt asa de dragalasi, fotografia nu le face dreptate din pacate. Si mai am de crosetat niste stelute de Craciun, poate reusesc sa crosetez si o ghirlanda sau o coronita frumoasa de pus la intrare.
Doua Maini Dibace va ureaza spor la crosetat,si o seara calduroasa alaturi de cei dragi.

6 comentarii:

  1. Da sunt foarte dragalasi clopoteii. Eu anul acesta am sa impodobesc bradul doar cu globuri care nu se pot sparge pentru ca, cu fata mea nu cred ca va rezista.
    Spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,Doua maini dibace,alaturi de cei dragi tie,multumesc pentru vizita pe blogg-ul meu ,sunt mereu bine venite.
    Inca o data LA MULTI ANI!,ARMONIE SI FERICIRE

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru clopotei, iti doresc multa sanatate iar Anul care vine sa-ti implineasca toate visele ! LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de urari. La randul meu iti urez sanatate, fericire si tot ce este mai bun.
    Sarbatori fericite!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani si voua si tuturor vizitatorilor!
    Ne recitim in 2010!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails