Husa handmade pentru mobil

Dar nu orice husa, da? Ci o husa in care tatonez un nou fel de a croseta, adica tot acelasi fel de a croseta dar cu noi optiuni. de mult vroiam sa incerc si niste modele decorative  populare romanesti, bineinteles. Imi plac la nebunie covoarele noastre traditionale, alea de le vedem agatate pe garduri pe langa manastiri. Frumoase. Si visez la al meu, dar pana atunci trebuie sa incorporez modelele alea in munca mea, si precum nu stiu sa tes,((inca), incerc sa invat sa lucrez "tapestry crochet" care s-ar apropia cat de cat de ce vreau eu sa fac. E tot un fel de tapiserie dar nu tesuta ci crosetata. Asa cu mai multe fire ca sa-mi prind urechile in ele.
Si iata si prima incercare. Imi place modelul, dar cred ca un fundal alb ar fi fost mai bun.
Bumbacul asta de Sibiu e bun, "Angelica" se numeste, dar are o gama limitata de culori. Asta e. A doua incercare e mai pe traditional,  dar nu v-o arat inca, pentru ca nu e gata - va dati seama ca sigur am gresit ceva si trebuia se refac modelul ; ) si nici ate nu mai am, asa ca pe caldura asta ma asteapta si o plimbare cu tramvaiul pana in Unirii. Bleah.

Livrare prin Posta Romana cu plata ramburs sau gratis in Bucuresti!

2 comentarii:

  1. Mie imi place tare cum arata! Abia astept sa vad si cealalta creatie! :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, a iesit mai tineresc cumva modelul asta.Si eu abia astept sa o vad pe cealalta finalizata, (e cu un model traditional), caci am obiceiul sa le mai ratez la sfarsit : )

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails